Zoek vacatures


Marketing coordinator (m/v) 20 tot 24 uur per week

Titel: Marketing coordinator (m/v) 20 tot 24 uur per week
Werkgever: Stienen Bedrijfselektronica BV
Plaats: Nederweert
Provincie: Limburg

Onze klanten zijn kritische ondernemers. Constant bezig met het verlagen van kosten en het verhogen van de gezondheid en productiviteit van hun dieren. Daaraan werken wij elke dag mee. We luisteren, ontwikkelen en geven advies vanuit onze kennis en jarenlange ervaring. Vanuit ons modern bedrijfspand in Nederweert vinden onze producten hun weg naar dealers in de agrarische sector over de hele wereld.

Door verdere professionalisering van onze marketingactiviteiten zijn wij op zoek naar een

Marketing coördinator (m/v) - 20 tot 24 uur per week

 

Jouw baan

Je bent verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-uitingen naar onze (inter)nationale dealers, potentiële klanten, eindafnemers en pers. Samen met het salesteam streef je naar verhoging van naamsbekendheid en vergroting van het Stienen BE marktaandeel binnen zowel de nationale als ook de internationale branche.

Technische informatie vertaal je naar heldere en duidelijke verkoopinstrumenten en je weet deze samen met het salesteam op de juiste wijze in te zetten. Binnen deze uitdagende, creatieve en afwisselende functie ga je zowel reactief als proactief te werk om het bestaande marketingbeleid verder te optimaliseren.

Is deze baan voor jou, dan ...

... fungeer je als intern en extern (dealers, pers, standbouwers, vertaalbureaus etc.) aanspreekpunt op het gebied van marketing
... schrijf je teksten t.b.v. productleaflets, website, advertenties, persberichten, nieuwsbrieven
... maak je reclame-uitingen en documentatie (DTP)
... ga je nieuwe marketingactiviteiten initiëren, uitdenken en opzetten
... bewaak je de huisstijl
... beheer je de website
... organiseer je beursdeelnames in het binnen- en buitenland
... bouw je onze aanwezigheid op social media verder uit
... redigeer en coördineer je technische handleidingen bestemd voor installateurs en eindgebruikers


Wat heb je ons te bieden


Naast dat je in staat bent om zowel individueel aan de slag te gaan, als met collega's een einddoel na te streven, zien we graag het volgende terug op je CV:

  • een relevante opleiding op MBO/HBO niveau
  • een creatieve geest
  • minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • kennis van online marketing
  • ervaring met grafische vormgeving / DTP (Adobe pakket: Indesign, Illustrator, Photoshop)
  • proactieve en flexibele werkhouding
  • sterk in het schrijven van teksten
  • je hebt een grondige beheersing van de Nederlandse taal, daarnaast kun je je zowel mondeling als schriftelijk prima uitdrukken in het Duits en Engels.
  • affiniteit met de agrarische branche (dit is een pré)
  • woonachtig op redelijke reisafstand van Nederweert

 

Wat bieden wij jou

Een interessante baan bij een hoogwaardig technisch familiebedrijf dat alle facetten van ontwikkeling, productie en verkoop in eigen beheer heeft. Hierdoor biedt deze baan veel afwisseling en betrokkenheid bij het eindproduct en de markt. Binnen Stienen BE heerst een informele werksfeer en worden mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden geboden. Dit alles binnen een omgeving waar je kennis en ervaring kunt vergroten en kunt samenwerken met collega's vanuit verschillende disciplines.

Interesse

Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in de profielschets? Stuur dan een motivatiebrief en bijbehorend CV  t.a.v. Miriam Zegveld. Zij is ook het aanspreekpunt voor eventuele aanvullende informatie omtrent de vacature (0495-632926).