Zoek vacatures


Word jij de Badkamermonteur die wij zoeken? leerling loodgieter gezocht!

Titel: Word jij de Badkamermonteur die wij zoeken? leerling loodgieter gezocht!
Werkgever: Start People
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen

Reageer op deze vacature
Locatie:
Groningen

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
MBO, MEAO

Beschrijving
Word jij de Badkamermonteur / loodgieter die wij zoeken? Heb jij je loodgietersopleiding afgerond of ben je met een BBL traject bezig? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!
Als badkamermonteur werk je op verschillende locaties bij de klant thuis. De werkzaamheden betreffen de volledige installatie van badkamers. Van het leveren van de materialen/ meubels, het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden tot het plaatsen en repareren van het sanitair.
Je kunt hierbij denken aan het aansluiten van warm en koud water bij baden, een douche en andere meubelen, tegelwerkzaamheden en het aansluiten van elektra voor bijv. een ventilator of bijvoorbeeld spotjes.

Je gaat samen met een collega op pad om de werkzaamheden te leren en eigen te maken, zodat je op termijn goed zelfstandig en werken als ervaren badkamermonteur!

We zijn op zoek naar een representatieve, leergierige werker die makkelijk is in de omgang. Nauwkeurigheid staat voorop! Het is belangrijk dat je netjes werk aflevert. Jouw doel is om steeds de badkamer naar volle tevredenheid van de klant op te leveren. Dit doe je niet alleen door de uiteindelijke montagewerkzaamheden te verrichten, maar ook door je op te stellen als het visitekaartje van het bedrijf. Je werkzaamheden bestaan zoals aangegeven uit het leveren en monteren van materialen en ook reparatie of vervangen van beschadigde onderdelen behoort tot je takenpakket. Het is fijn als je de klant (op termijn) goed te woord kunt staan/ uitleg kunt geven en gerust stelt waar nodig.

Functie-eisen
  • je hebt enige kennis van het loodgieters vak en hebt interesse om badkamermonteur te worden
  • je bent leergierig
  • je werkt nauwkeurig
  • je bent representatief en communicatief vaardig
  • je hebt twee rechterhanden
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • je hebt geen 9-5 mentaliteit
  • je bent in het bezit zijn van rijbewijs B of bent van plan deze te behalen


Wat wij bieden
Het betreft een leuke afwisselende en zelfstandige fulltime functie in dagdiensten. Je gaat aan de slag ter versterking van het huidge team!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature