Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van Dosign Engineering

ARE YOU A DOSIGNER?


Doen waar je goed in bent. Grenzen verleggen. Zoeken naar nieuwe uitdagingen. Ambities waarmaken. De top bereiken. Als Dosigner bepaal je jouw eigen toekomst! Waarom? Omdat Dosigners uitblinkers zijn in hun tak van sport. Ben je een Dosigner, dan heb je een onderscheidend imago op de werkvloer én de juiste papieren op zak. Met andere woorden: je bent beter en misschien wel de beste in ons vakgebied.


Als Dosigner sta je er niet alleen voor
Als Dosigner heb je een kwaliteitslabel en daardoor een grotere kans op een vaste baan dan bij rechtstreekse sollicitaties. Sterker nog: Dosign Engineering garandeert je die baan! Hoe dat kan? Dosign Engineering is een kwaliteitsbureau met liefde voor techniek, net als jij. Dankzij ons uitgebreide netwerk van toonaangevende technische opdrachtgevers kunnen wij je detacheren naar de beste banen in een breed technisch spectrum. En wat dacht je van optimale begeleiding, onafhankelijk carrièreadvies, talloze opleidingen en trainingen en de beste salarisonderhandelingen? Als Dosigner verdien je gewoon méér!


Dosign Engineering is al sinds 1985 het verbindend element in de techniek. Als kwaliteitsbureau met liefde voor techniek detacheren en bemiddelen wij hooggeschoolde technici naar een uitdagende functie bij de meest toonaangevende bedrijven. Dit binnen de R&D, Engineering, Project Controls en Constructie Management. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele Dosigner s kunnen wij onze opdrachtevers altijd iemand bieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet. Van tekenaar tot sr. engineer, maar óók technici met commerciële kwaliteiten, een bestuurlijke achtergrond of ervaring in projectmanagement.


So you think your a Dosigner?
Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij die technische uitdaging aan kan! Sluiten jouw wensen, achtergronden en ambities aan op onze activiteiten en doelstellingen? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. En wie weet ben jij binnenkort ook een Dosigner .