Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Tips

Op deze pagina vind je enkele tips waarmee we je willen helpen om via onze website een zo goed mogelijke sollicitatie te versturen. 

 

Tips om te solliciteren 

 

Gebruik het sollicitatieformulier bij de vacatures
Als je op onze website een interessante vacature ziet waar je op wilt reageren, dien je op de knop "Reageer op deze vacature" te klikken. Je komt dan uit op het sollicitatieformulier op onze website of je wordt doorgeschakeld naar een extern sollicitatieformulier van het bedrijf.


Wanneer je dit formulier verzend komt het altijd rechtstreeks bij het desbetreffende bedrijf binnen, bij de persoon die verantwoordelijk is voor deze vacature.


Reageer op alle vacature die je interessant vindt
Kom je meerdere vacatures tegen die je interessant vindt? Reageer dan op al deze vacatures, ook als ze van hetzelfde bedrijf zijn. Het formulier dat je verzend zit gekoppeld aan de contactpersoon van die vacature, dus dit kan per vacature binnen het bedrijf anders zijn.


Het is daarom aan te raden om van alle vacatures die je interessant vindt het sollicitatieformulier in te vullen en te verzenden, zodat je meer kans maakt.


Gebruik een e-mailadres dat je naam bevat
E-mail adressen zoals sexylady85@email.com of ikbendebeste@email.com raden we af. Een e-mail adres in de vorm als voornaam_achternaam@email.com komt een stuk professioneler over.


Schrijf een (originele) motivatie
Schrijf je motivatie in het daarvoor bestemde vlak in het sollicitatieformulier. De bedrijven zien dit direct als ze de mail openen.


Schrijf voor elke sollicitatie een aparte motivatie, die gericht is op de desbetreffende vacature. Originaliteit is belangrijk. Bedrijven halen de standaardbrieven er zo uit en zo val je dus niet snel op.


Probeer een brug te bouwen tussen uzelf en het bedrijf, waarom u geschikt bent voor de functie / het bedrijf.


Vermijd taalfouten en informeel taalgebruik
Lees uw sollicitatie voor het verzenden aandachtig door, zodat u taalfouten kunt vermijden. Je sollicitatie is de eerste indruk die het bedrijf van je krijgt, dus dit moet er zo professioneel mogelijk uit zien. Vermijd ook informeel taalgebruik.


Voeg je CV toe als bestand
In ons sollicitatieformulier heb je de mogelijkheid om je CV toe te voegen. Het is aan te raden om dit altijd te doen, zodat het bedrijf direct jou persoonlijke informatie bij de hand heeft.


Geef je CV een duidelijke bestandsnaam
Sla je CV niet op als cv.pdf of sollicitatie.pdf maar zorg dat hij duidelijk herkenbaar is, zoals bijvoorbeeld: CV-Voornaam-Achternaam.pdf.


Gebruik geen vreemde bestandsformaten als CV
Probeer je CV als Word-document (.doc of .docx) of als PDF-document (.pdf) door te sturen. Dit zijn de meest gebruikte bestandsformaten. Bij andere bestanden kan het zo zijn dat het bedrijf ze niet kan openen.


Gebruik een professionele foto in je CV
Veel bedrijven vragen om een foto bij je sollicitatie. Het is aan te raden om een pasfoto in je CV toe te voegen. Vakantiefoto's of iets dergelijks raden we af.