Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Blog

04
jan

Nieuwe techniek zorgt voor transparante flexibele schermen

Het Amerikaanse bedrijf 3M heeft een techniek ontwikkeld waarmee het aanraakgevoelige deel van touchscreens veel dunner en flexibeler kan worden gemaakt. 

03
dec

Alleen zorg en techniek banenmotor

3 december 2013 - De werkgelegenheid in sectoren als de overheid en de industrie zal op korte termijn een forse krimp laten zien. Voor studenten rechten en economie komen weinig baanopeningen. Anders is dit in de techniek- en zorgsector. Het MBO blijkt niet sterk in doelmatigheid van zijn aanbod. 

18
nov

Lek in arbeidsmarkt techniek

Terwijl de inspanningen van Platform Bèta Techniek om meer studenten te laten kiezen voor techniek (hbo en wo) de laatste jaren succesvol zijn en TechniekTalent.nu aan de weg timmert om een zelfde trend in het (v)mbo voor elkaar te krijgen, blijkt er een groot ‘lek’ te zitten in de arbeidsmarkt van technici. 

20
okt

Introductie LNG levert miljarden op

De invoering van vloeibaar aardgas (LNG) als alternatieve, schonere brandstof voor wegtransport, binnen- en kustvaart kan tot 2030 leiden tot 2,7 miljard euro extra economische groei en 8000 arbeidsjaren.

07
okt

HBO-techniek in de lift

Het aantal studenten dat instroomt in technische hbo-opleidingen is dit jaar met ruim 8% gegroeid naar 18.900. De gecombineerde inspanningen van de hogescholen, het voortgezet onderwijs en de overheid via het PBT werken stevig door.

20
sep

Werkgevers noemen metaalstakingen zot

De estafettestakingen in de metaalsector zijn 'van de zotte'. Met de acties voor meer loon helpen de bonden werkgelegenheid om zeep. Dat zegt een woordvoerder van de Federatie Werkorganisaties Techniek (FWT), waar alle metaalwerkgeversorganisaties bij zijn aangesloten.

18
sep

Technische banen nog steeds voor het oprapen

De nieuwste cijfers over de werkloosheid in Nederland schetsen geen rooskleurig beeld van de arbeidmarkt. Wederom steeg deze tot bijna 700.000 werklozen. Maar er zijn analyses die een positief perspectief schetsen voor de komende twaalf maanden. 

12
sep

Techniek kan je leren!

VLAARDINGEN - Terwijl in de meeste sectoren van het bedrijfsleven de vacatures bepaald niet voor het oprapen liggen, zit de industrie te springen om goed opgeleide technici. Reden voor ROVC om technische avondcursussen in de regio Vlaardingen te gaan organiseren.

20
aug

Jonge bedrijfsambassadeurs van de techniek gezocht voor gastlessen

TechniekTalent.nu nodigt werkgevers uit om hun jonge, enthousiaste medewerkers op te geven voor het project Ambassadeurs van de Techniek.  

13
mei

Meer jongeren de techniek in met techniekpact

De overheid en het bedrijfsleven investeren honderden miljoenen euro’s in het techniekonderwijs. Een nieuw ‘techniekpact’ moet een einde maken aan het te kort aan technici.  

25
apr

Maxima maakt meisjes enthousiast voor techniek

Prinses Máxima geeft donderdag bij TNO in Den Haag het startsein voor ‘Girlsday’. Ruim driehonderd bedrijven en onderwijsinstellingen door heel Nederland openen hun deuren om meisjes enthousiast te maken voor techniek.

18
apr

Verlaging pensioenen stuwt dekkingsgraad PMT

DEN HAAG (AFN) - Mede door het verlagen van de pensioenen is het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT) er beter voor komen te staan. De dekkingsgraad van het fonds bedroeg aan het einde van het eerste kwartaal 101,1 procent, tegen 98,5 procent eind 2012. Dat maakte PMT donderdag bekend.

31
jan

GROOTSTE TECHNISCHE VACATURESITE VAN NEDERLAND

Baanindetechniek.com is onlangs de grootste technische vacaturesite van Nederland geworden! Met zo'n 4500 vacatures online laten we vele andere gerenommeerde sites achter ons. 

06
dec

Banen in de IT en techniek scoren goed op tevredenheid

Werknemers in de ICT en techniek zijn opvallend positief over hun baan, concludeert uitzendbureau Unique.

20
sep

Baanindetechniek.com online!

Vandaag hebben we een nieuwe vacaturesite aan ons netwerk toegevoegd, namelijk Baanindetechniek.com.