Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen werknemers

 

We krijgen van werknemers vaak diverse vragen binnen per e-mail. De meest voorkomende vragen hebben we op deze pagina verzameld en voorzien van een antwoord. We hopen hiermee op veel vragen een antwoord te geven.

 

Kan ik mijn sollicitatie ook naar jullie mailen?
Nee, want de mail komt dan bij ons binnen in plaats van bij het bedrijf waar je wilt solliciteren. Wanneer je het sollicitatieformulier bij de vacature(s) gebruikt, komt je sollicitatie als e-mail binnen bij de juiste contactpersoon binnen het bedrijf waar de vacature van is.

 

Kan ik bij jullie op gesprek komen?
Nee, want wij zijn een vacaturesite en nemen de sollicitaties zelf niet in behandeling. Je kunt dus enkel online solliciteren via het sollicitatieformulier onder de vacatures. Het voordeel is dan dat je sollicitatie ook meteen bij het bedrijf binnen komt, bij de juiste contactpersoon.

 

Ik heb niet de juiste diploma's, kan ik deze bij jullie halen?
Nee, want wij zijn een vacaturesite en bieden deze mogelijkheid dus niet aan. Hiervoor dien je de bedrijven zelf te benaderen of op internet te zoeken naar mogelijkheden.

 

Kunnen jullie bemiddelen bij een sollicitatie?
Nee, wij bemiddelen niet bij sollicitaties. Wanneer je interesse hebt in een vacature dien je zelf het sollicitatieformulier in te vullen en te verzenden.

 

Waarom zou ik me aanmelden op jullie website?
Wanneer je je aanmeld op onze website heb je de mogelijkheid om je CV aan onze database toe te voegen. Het voordeel hiervan is dat bedrijven jou CV kunnen vinden in onze database en je kunnen benaderen als ze denken dat je geschikt bent voor een functie binnen hun bedrijf. Wanneer de bedrijven je CV interessant vinden kunnen ze contact met je opnemen aan de hand van je ingevulde persoonlijke gegevens.

 

Ik heb nog niet eerder een CV gemaakt, kan dit bij jullie op de site?
Ja. Wanneer je je aanmeld op onze website en daarna inlogt kun je bij "CV overzicht" ervoor kiezen om je bestaande CV te uploaden of een CV aan te maken. Bij het aanmaken van een CV word je stap voor stap geholpen om een representatief CV te maken.