Zoek vacatures


DevOps Engineer

Titel: DevOps Engineer
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
Academic Bachelor

Ervaring:


DevOps Engineer

Korte omschrijving

Ben jij een ervaren DevOps Engineer met kennis van Linux? Ben jij goed in het automatiseren van complexe processen? Ben jij enthousiast bij het vooruitzicht van het werken in een Cloud omgeving? Brunel biedt jou uitdagende projecten in Cloud omgevingen!

Functieomschrijving

Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Cloud omgevingen én vervul je een adviserende rol richting klanten met betrekking tot optimale inrichting van hun cloud omgevingen.. Daarnaast plan en realiseer je diverse IT-projecten zoals migraties en verbetertrajecten. Ook analyseer en los je complexe problemen op. Je initieert, definieert, test en documenteert technische oplossingen, standaarden en designs op het gebied van de Cloud infrastructuur. Het softwareontwikkelteam kan rekenen op jouw ondersteuning. Je werkt samen met directe collega's uit je eigen team maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie (Software development).

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar Open Source kennis en ervaring in een Enterprise omgeving
 • Diepe en huidige kennis van het Cloud platform
 • Configuratiebeheer met Puppet of Chef
 • Software ontwikkeling d.m.v. Shell, Perl, Python en/of Ruby
 • Ervaring met VMware, KVM en/of Xen virtualisatie
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt werken in teamverband
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

   Wij bieden

   Als DevOps Engineer gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   De afdeling bouwt self services waarmee onze klanten op eenvoudige wijze complexe infrastructuur functies kunnen bedienen. Denk daarbij aan Cloud IaaS diensten en aanvullend managed diensten als OS, back-up, firewall services, monitoring, application deployment, databases. De platformen onderliggend aan de managed services worden aangestuurd door middel van API’s. Automatisering is het uitgangspunt, zowel in het software ontwikkelproces als in beheerprocessen van de infrastructuur.

   In 2 Scrum teams werken we aan de ontwikkeling van software die het voor klanten mogelijk maakt om op eenvoudige wijze complexe cloud infrastructuur functies te bedienen. Ontwikkelaars van bovengenoemde software werken in DevOps optstelling nauw samen met de technisch beheerders. Daarbij zijn de technisch beheerders verantwoordelijk voor beheer en meedenken/ helpen bij doorontwikkeling van cloud omgevingen. Richting onze klanten vervullen we een pro-actieve adviesrol. Op het gebied van optimalisatie van cloud infrastructuuromgevingen, gebruik van specifieke technologieën en tooling, en security rekenen onze klanten op onze kennis en expertise. Werkzaamheden worden zoveel mogelijk tijdens kantooruren gepland, maar het kan voorkomen dat er werkzaamheden buiten kantoortijden plaatsvinden. Ook hebben alle medewerkers periodiek waakdienst

   Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature