Zoek vacatures


Firewall Engineer

Titel: Firewall Engineer
Werkgever: Brunel
Plaats: Hilversum
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Hilversum

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Firewall Engineer

Korte omschrijving

Ben jij een specialist met kennis van Netwerk Security? Ben jij goed in het onderhoud, beheer en verdere ontwikkeling van het Firewall Platform? Brunel biedt jou uitdagende projecten in complexe Netwerk Security omgevingen!

Functieomschrijving

Als ervaren Firewall Engineer ben je met name gericht op de dienst managed firewall & IPS en ben je verantwoordelijk voor de implementatie, beheer en support op IPS, IDS, Proxy en Firewall gebied. Je werkt nauw samen in een team waarbij je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het leveren, configureren en het instandhouden van de diensten en de service hierop.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met Netwerk Security en een uitgebreide kennis van TCP/IP
 • Ervaring met CheckPoint producten als VSX, R65 tm R75.40
 • Ervaring met Juniper producten als Netscreen SSG320/550 en ISG1000/2000 en/of Cisco producten als ASA 55xx en Sourcefire/SNORT
 • Ironport, Radware en Fortimel kennis is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

   Wij bieden

   Als Firewall Engineer gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Het Managed Firewall & IPS team verzorgt de implementatie, beheer en support op IPS (Sourcefire) en firewall omgevingen (Checkpoint, Juniper en Cisco) dedicated voor grote en bekende bedrijven binnen de BeNeLux en ook op een shared virtueel firewall omgeving met meer dan 140 klanten. Daarnaast zijn wij ook bezig het beheer van de SOC infra over te nemen. Deze teams werken nauw samen en is een klantgericht team, met een breed spectrum aan klanten en diensten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature