Zoek vacatures


Junior Linux Engineer

Titel: Junior Linux Engineer
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Junior Linux Engineer

Korte omschrijving

Ben jij een gedreven en enthousiaste Junior Linux Engineer? Wil jij werken in een omgeving waar nieuwe technieken worden toegepast met doorgroeimogelijkheden? Brunel biedt jou een uitdagende en leerzame werkomgeving!

Functieomschrijving

Als Junior Linux Engineer houd jij je bezig met 1e en 2e lijns incidenten, changes en events op serverniveau voor klanten van een van onze opdrachtgevers. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het automatiseren van repeterende werkzaamheden. Hierbij worden ITIL methodieken toegepast.

Functie-eisen

 • Relevante IT opleiding op minimaal MBO4 niveau
 • 1 tot 3 jaar ervaring met minimaal een Linux-variant
 • Je bent bereid om certificaten te behalen op het gebied van Linux
 • Kennis en ervaring met ITIL methodieken
 • Ambitieus en wilt je snel ontwikkelen
 • Flexibel en collegiaal

   Wij bieden

   Als Junior Linux Engineer gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   De afdeling waarin je komt te werken is verdeeld onder diverse teams. Je komt terecht in het Linux-team die diverse klantomgevingen beheert. Deze klanten bestaan uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. De diverse infrastructuren van de klant worden op afstand beheerd volgens strak ingerichte processen. Dagelijkse werkzaamheden worden ingepland en procesmatig gestuurd. Binnen het Linux-team is sprake van een hechte en collegiale sfeer op basis van professionele samenwerking. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature