Zoek vacatures


Junior Servicedesk medewerker

Titel: Junior Servicedesk medewerker
Werkgever: Brunel
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amersfoort

Opleidingsniveau:
MBO

Ervaring:


Junior Servicedesk medewerker

Korte omschrijving

Heb jij altijd de ambitie gehad om in een grote professionele IT-organisatie te werken? Heb je affiniteit met IT en al enige ervaring in dit vakgebied? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Functieomschrijving

Als Servicedesk Medewerker ben je flexibel, communicatief vaardig en ben je gedreven om goed werk af te leveren bij je eindgebruikers. Je hebt door stage en/of werkervaring de passie voor het vak ontwikkeld en wil graag verder groeien binnen de branche. Je zorgt ervoor dat gebruikers zonder IT problemen verder kunnen en haalt energie uit de oplossing en het blij maken van de klant. Ervaring op een servicedesk is minder belangrijk, het goed kunnen schakelen met gebruikers en de wil je te ontwikkelen des te meer.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 ICT opleiding
 • Kennis van Windows 7
 • Kennis van ITIL
 • Topdeskervaring
 • Communicatief zeer vaardig
 • Flexibel

   Wij bieden

   Als Servicedesk Medewerker gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Je gaat werken bij een beursgenoteerde, internationale organisatie en je wordt onderdeel van een team met betrokken professionals. Bij Brunel krijg je de ruimte om je aanvullende certificaten te halen en de coaching om je naar een hoger platform te brengen. Door ons landelijk netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs internationaal vinden we voor jou een geschikte opdrachtgever.

   Wij vinden het erg belangrijk dat jij door kunt groeien en een mooie carrière ontwikkelt. Jouw wensen staan hierbij centraal, maar dat neemt niet weg dat wij je actief ondersteunen in je ontwikkeling. Samen met onze Accountmanager, jouw vaste contactpersoon, creëer je een persoonlijk carrièreplan. Hierin staan niet alleen creatieve invalshoeken en openingen bij bedrijven, maar besteden we ook aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature