Zoek vacatures


Linux/Unix Specialist

Titel: Linux/Unix Specialist
Werkgever: Brunel
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam

Opleidingsniveau:
Academic Bachelor

Ervaring:


Linux/Unix Specialist

Korte omschrijving

Ben jij een ervaren specialist met kennis van Linux/Unix? Ben jij resultaatgericht, flexibel en zoek jij een uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Brunel biedt jou complexe projecten in uitdagende IT omgevingen!

Functieomschrijving

In de rol als Linux/Unix Specialist zal jij je bezighouden met het specificeren, configureren en implementeren van alle Unix/Linux omgevingen. Daarnaast support je de productie- en ontwikkel serveromgevingen. Je verleent technische ondersteuning voor de ontwikkeling van infrastructuurprojecten. Ook ben je verantwoordelijk voor de volledige documentatie van de systemen, defecten en incidenten. Je test nieuwe software, patches en upgrades. Het onderhouden van contacten met andere technisch support- en developmentteams behoort ook tot de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Relevante IT opleiding op minimaal MBO4 niveau
 • Minimaal 3 jaar Open Source ervaring
 • Kennis en ervaring met minimaal een Unix- en/of Linuxvariant
 • Kennis en ervaring met scripting (Shell, Perl en/of Python)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Kennis van ITIL

   Wij bieden

   Als Linux/Unix Specialist gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   De afdeling Infrastructure bestaat uit circa 40 mensen verdeeld over vier teams. Door de afdeling wordt de volledige Infrastructure beheerd. Dat betekent dat de hardware in het datacenter, de netwerk infra, de storage infra en alle services daarbovenop door één team beheerd wordt. De teams binnen Infrastructure zijn verdeeld over diverse locaties Het Infrastructure team bestaat uit ontwikkelaars, technisch engineers en projectmedewerkers. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de bouw en het beheer van nieuwe diensten. Kenmerkend voor het Infrastructure team is een gemoedelijke en betrokken sfeer en een drive om tot het uiterste te gaan voor de klanten. Er heerst geen 9-5 mentaliteit, maar een goede work-life balance staat wel hoog in het vaandel. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature