Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Techniek kan je leren!

VLAARDINGEN - Terwijl in de meeste sectoren van het bedrijfsleven de vacatures bepaald niet voor het oprapen liggen, zit de industrie te springen om goed opgeleide technici. Reden voor ROVC om technische avondcursussen in de regio Vlaardingen te gaan organiseren.

Het aanbod is zeer divers; van de cursus Basis elektrotechniek tot aan Hydraulische systeemtechniek. De cursussen starten eind oktober en naar verwachting ontvangen de deelnemers in juni 2014 hun bedrijfserkende diploma.

Praktijkgericht
Meer dan 50 procent van de werkgevers binnen de industrie begint het gebrek aan goed opgeleide technici te merken. Eén van de oorzaken hiervan is dat reguliere beroepsvoorbereidende opleidingen al jaren niet goed aansluiten op de dagelijkse beroepspraktijk. Door het volgen van een avondcursus van ROVC worden mensen praktijkgericht opgeleid. Daarbij leren ze alleen dat wat nodig is voor hun dagelijkse werk.
De avondcursussen vinden plaats in 35 regio’s verspreid door heel Nederland. In de regio Vlaardingen starten de volgende cursussen: Elektrisch schakelen, Hydrauliek en pneumatiek en Storingstechnicus elektro.

Aanbod
Het volledige cursusaanbod van ROVC staat vermeld op de volgende website: www.rovc.nl. 
Geïnteresseerden kunnen zich via de volgende link inschrijven: www.rovc.nl/najaar.

 

Bron: deweekkrant.nl