Zoek vacatures


Open Source specialist

Titel: Open Source specialist
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
Academic Bachelor

Ervaring:


Open Source specialist

Korte omschrijving

Ben jij een ervaren Open Source specialist met kennis van automatisering? Wil jij meewerken aan de meest spraakmakende projecten met de nieuwste technologieën op het gebied van Open Source? Brunel biedt jou uitdagende projecten in complexe IT omgevingen!

Functieomschrijving

Als Open Source specialist werk je met Open Source technologieën in een complexe omgeving. Daarnaast werk je intensief samen met een developmentteam. De systemen worden 24/7 ondersteund waardoor je constant bereikbaar bent voor problemen en incidenten. Je zorgt voor de maximale beschikbaarheid en prestatie van de infrastructuur. Ook houd jij je bezig met het optimaliseren van de servers en zorgt er voor dat de afspraken volgens de SLA worden nagekomen met de klant. Daarnaast ben je bezig met de automatisering en optimalisering van de IT omgeving en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Als Open Source specialist kom je terecht in een complexe en dynamische omgeving waarbij de klant centraal staat.

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau

- Minimaal 3 jaar Open Source-ervaring

- Kennis en ervaring met minimaal een Unix of Linux-variant

- Kennis en ervaring met monitoring tools

- Scripting (Bash, Perl en/of Python)

- Ervaring met configuratiemanagement (Puppet of Chef) is een pre

- Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

- Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit en kunt werken in teams

Wij bieden

Als Open Source specialist gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

De afdeling OS beheert klantomgevingen op basis van Managed Services. Het klantenbestand bestaat uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. De diverse infrastructuren van de klant worden op afstand beheerd volgens strak ingerichte processen. Dagelijkse werkzaamheden worden ingepland en procesmatig gestuurd volgens bepaalde processen. Open Source specialisten werken in teams, waarbinnen kennis geclusterd is op basis van specialisme of klantkennis. Werkzaamheden worden vanuit verschillende locaties in Nederland uitgevoerd. Binnen de afdeling OS is sprake van een hechte en collegiale sfeer op basis van professionele
samenwerking. Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature