Zoek vacatures


Projectleider ICT

Titel: Projectleider ICT
Werkgever: Brunel
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen, Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Groningen

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Projectleider ICT

Korte omschrijving

Ben jij een Projectleider ICT die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zoek ik jou!

Functieomschrijving

Voor de keten zoeken een ervaren Projectleider / Scrummaster met ervaring in softwareontwikkeling en pakketimplementatie.

De Projectleider / Scrummaster gaat een team van 5 a 6 specialisten begeleiden in de implementatie van Bluerik en inrichting in een proof off concept situatie. Hierbij moet een samenwerking opgezet worden met een Java-developmentteam opdat een geïntegreerd product opgeleverd wordt. Werkwijze is Agile in een dynamische omgeving met strakke deadlines.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (diploma vereist)
 • Cerficaat Scrummaster op CV
 • Aantoonbare werkervaring in organisaties met minimaal 200 medewerkers
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met daarbij een organisatieomschrijving waaruit blijkt dat de organisatie minimaal 200 medewerkers heeft
 • Aantoonbare werkervaring als projectleider van (software development) projecten, minimaal 3 jaar
 • Aantoonbare werkervaring met het aansturen van (multidisciplinaire) teams, minimaal 3 jaar

   Wij bieden

   Als Projectleider ICT gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je profiteert van een marktconform salaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot een leaseauto, laptop en telefoon. Daarnaast bieden wij jou een ruim opleidingsbudget, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

   Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature