Zoek vacatures


Projectleider IT Banking

Titel: Projectleider IT Banking
Werkgever: Brunel
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Projectleider IT Banking

Korte omschrijving

Als Projectleider binnen de bancaire sector weet jij je weg te vinden in een snelle, specialistische wereld, maar bovenal weet je jouw projecten op tijd te realiseren met oog op de wensen van de klant, de eisen van de toezichthouders en het veranderende IT landschap. Heb jij ervaring als IT Projectleider binnen de bancaire sector? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

In de rol als IT Projectleider ben je de spil tussen de IT en de Business. Als IT Projectleider bij Brunel krijg je een gevarieerde en uitdagende functie binnen de financiële sector. Je geeft operationeel leiding en vorm aan projecten waarbij je de behoeften van onze opdrachtgevers vervult en hun verwachtingen overtreft. Je bent je bewust van je rol en stuurt pro-actief op scope, tijdslijnen en budget. Verder ben je ook bewust van het belang van project hygiëne, ben je goed in verwachtings- en stakeholder management. Daarnaast heb je kennis en ervaring opgedaan binnen de financiële sector.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar als Projectleider
 • Ervaring met het aansturen van IT projecten en een team binnen de bancaire sector
 • Afgeronde HBO-/WO-opleiding
 • Ervaring met budget-verantwoordelijkheid
 • Ervaring als pmo of ervaring met pmo-werkzaamheden is een pre
 • Op IT technisch vlak mee kunnen praten en challengen
 • Prince2 Practitioner certificering, kennis en ervaring met SCRUM en ITIL
 • Stevige gesprekspartner voor de ICT organisatie, business en leveranciers
 • Beschikt over een helikopterview en kan zowel strategisch als op detailniveau inzoomen indien dit noodzakelijk is

   Wij bieden

   Als IT Projectleider gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

   Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature