Zoek vacatures


Senior Tester

Titel: Senior Tester
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
Academic Bachelor

Ervaring:
4 - 6 jaar

Senior Tester

Korte omschrijving

Ben jij een ervaren Tester en heb jij affiniteit met de financiële dienstverlening? Wil jij jezelf door middel van diverse opdrachten blijven ontwikkelen als professional? Wil jij aan de slag bij een grote financiele dienstverlener? Dan is Brunel op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Senior Tester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de test en teststrategie. Je test zelfstandig applicaties en maakt rapportages van je testbevindingen en koppelt dit zorgvuldig terug. Je werkt graag gestructureerd en planmatig en je controleert of de opgeleverde producten voldoen aan de gestelde eisen van gebruik, kwaliteit en realiseerbaarheid. Daarnaast ben je continu op zoek naar manieren om je werk sneller of efficiënter in te richten.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Tester
 • HBO werk- en denkniveau
 • Tmap Next en/of ISTQB certificering
 • Kennis van geautomatiseerde testhulpmiddelen (Selenium, QTP, Soap-UI) is een pre
 • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM (certificering is een pre)
 • Communicatief en sociaal vaardig, beschikt over sterk analytisch denkvermogen en bent in je werk nauwkeurig en creatief

   Wij bieden

   Als Senior Tester gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse ontwikkelingsmogelijkheden om zo jouw carrière naar een hoger plan te tillen. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.
   Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij tevens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare & IT. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

   Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteiten in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature