Zoek vacatures


Testcoördinator

Titel: Testcoördinator
Werkgever: Brunel
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen, Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Groningen

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Testcoördinator

Korte omschrijving

Ben je als Testcoördinator op zoek naar een mooie opdracht in een grote en dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Binnen het project verzorg je de coördinatie van de voorbereidingen en uitvoering van de testen. Hierbij ben je meewerkend voorman (zoals het uitvoeren van testen) en afstemming met de ketenpartners. Daarnaast zorg je voor de afstemming met de beheerafdeling over de beheereisen die worden meegenomen in het testtraject. De doelstelling van het project is de ketenacceptatie van de vernieuwde functionaliteit en processen en de afstemming van de processen met beheer. Tot slot is de testcoördinator verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende ketentesten, de afstemming met de ketenpartners hierover en de interne afstemming met de beheerafdeling.

Functie-eisen

 • HBO gerelateerde ICT opleiding, Diploma op CV
 • ISTQB foundation of Tmap Next Certificaat op CV
 • Ervaring als functioneel beheerder Minimaal 1,5 jaar werkervaring op CV
 • Ervaring als testcoördinator Minimaal 2 jaar werkervaring op CV
 • Ervaring met ketentesten Minimaal 1 jaar werkervaring op CV
 • Ervaring als tester Minimaal 2 jaar werkervaring op CV

   Wij bieden

   Als Testcoördinator gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je profiteert van een marktconform salaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot een leaseauto, laptop en telefoon. Daarnaast bieden wij jou een ruim opleidingsbudget, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra?s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

   Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature