Zoek vacatures


Tester / Scrummaster

Titel: Tester / Scrummaster
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
Academic Bachelor

Ervaring:
4 - 6 jaar

Tester / Scrummaster

Korte omschrijving

Ben jij een ervaren Tester met je Scrummaster op zak en heb jij affiniteit met de financiële dienstverlening? Wil jij jezelf door middel van diverse opdrachten blijven ontwikkelen als professional? Wil jij aan de slag als Tester en later Scrummaster bij een grote financiele speler? Dan is Brunel op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Tester ben je verantwoordelijk voor operationeel testen van diverse applicaties. Je test zelfstandig en maakt rapportages van je testbevindingen. Je communiceert duidelijk je bevindingen en je staat stevig in je schoenen. Verder werk je graag gestructureerd en planmatig en je controleert of de opgeleverde producten voldoen aan de gestelde eisen van gebruik, kwaliteit en realiseerbaarheid. Daarnaast ben je heb je ervaring met het werken met testhulpmiddelen als Selenium en QTP en heb je de ambitie om als Scrummaster aan de slag te gaan.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Tester
 • Gecertificeerd Scrummaster
 • HBO werk- en denkniveau
 • Tmap Next en/of ISTQB certificering
 • Kennis en ervaring met geautomatiseerde testhulpmiddelen (Selenium, QTP, Soap-UI)
 • Communicatief en sociaal vaardig, beschikt over sterk analytisch denkvermogen en bent in je werk nauwkeurig en creatief

   Wij bieden

   Als Tester/Scrummaster gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse ontwikkelingsmogelijkheden om zo jouw carrière naar een hoger plan te tillen. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.
   Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij tevens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare & IT. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

   Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteiten in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature