Zoek vacatures


Traineeship Linux specialist

Titel: Traineeship Linux specialist
Werkgever: Brunel
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Utrecht

Opleidingsniveau:
HBO

Ervaring:


Traineeship Linux specialist

Korte omschrijving

Sta je aan het begin van je carrière? Ben jij proactief, resultaat gericht en ga je geen uitdaging uit de weg? Wil jij je in een dynamische omgeving ontwikkelen tot Linuxspecialist? Dan dagen wij jou uit om op deze vacature te reageren!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Linux talenten die in uitdagende omgevingen willen werken. Als Linux talent werk je in een snel veranderende omgeving nauw samen met beheerders, developers, testers en klanten uit de businessomgeving. Je hebt een proactieve instelling en neemt al vroeg in het proces het initiatief om met de business te schakelen en een duidelijke richting te formuleren. Je brengt de wensen en eisen van klanten in kaart en zet deze om naar passende oplossingen.

Functie-eisen

 • Afgeronde MBO+/HBO-opleiding in de IT
 • 1-3 jaar werkervaring in de IT, dit kunnen ook stages zijn
 • In staat om technisch inhoudelijke IT vraagstukken op Linux te analyseren en op te lossen
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in de IT
 • Interesse in Linux, virtualisatie en scripting
 • Oplossings- en doelgericht
 • Geen 9-to-5 mentaliteit en kunt werken in teams

   Wij bieden

   Als Trainee Red Hat gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Gedurende je loopbaan wordt je intensief door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

   Over de organisatie

   Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. Zo heeft Brunel kantoren in Singapore, Duitsland, Dubai en Canada. In Nederland vind je Brunel in zeven kantoren door heel Nederland. Van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Eindhoven. Interesse?
   Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature