Zoek vacatures


(Aankomend) Koeltechnicus regio Steenwijk/ Zwolle

Titel: (Aankomend) Koeltechnicus regio Steenwijk/ Zwolle
Werkgever: Maintec
Plaats: Meppel
Provincie: PHP Programmeur, Technisch tekenaar (CAD)

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (aankomend) koeltechnicus voor de regio Meppel

De werkzaamheden binnen deze functie zijn enerzijds het monteren, onderhoud en verrichten van servicewerkzaamheden van de melk-koelinstallaties. Anderzijds hou je je bezig met het services van reinigings- en bewakingssystemen en het onderhouden van lucht-compressoren.
Je bent het visitekaartje van het bedrijf en 1ste aanspreekpunt bij de klanten.
(op termijn) Je draait ook mee in storingsdiensten

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met minimaal een elektrotechnische opleiding op niveau 3 of 4. Daarnaast ben je bereid om een opleiding te volgen richting f-gassen/ koeltechniek.
Je hebt een commercieel inzicht, bent klant gericht en representatief. Zelfstandig, flexibel en enthousiast zijn ook woorden die op jou van toepassing zijn.
VCA niet verplicht en woonachtig in omgeving tussen Steenwijk en Zwolle.
Ook is het belangrijk dat je je voor langere tijd wil binden aan dit bedrijf, het is zeker geen opstap functie! Wij zoeken echt iemand die hier zijn carriere wil gaan maken!

Je hebt affiniteit met de argrarische sector en ben op korte termijn beschikbaar!

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature