Zoek vacatures


Aankomend Projectleider (traineeship)

Titel: Aankomend Projectleider (traineeship)
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: hengelo ov
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, gevestigd op twee locaties in het oosten van Nederland, is een technische dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van o.a. industriële productie- en procesautomatisering, machinebesturingen en gebouw gebonden installaties.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3239? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Aankomend Projectleider (Trainee)

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een kandidaat met een afgeronde HBO Elektrotechniek voor de vacature Aankomend Projectleider in de vorm van een traineeship.
Alvorens je aan de slag gaat als projectleider ga je op alle techniek afdelingen w.o. service, werkvoorbereiding, engineering en calculatie ervaring opdoen om goed inzicht te krijgen op de organisatie, producten, diensten en de uiteraard de klanten.
In samenwerking met de ervaren projectleider wordt je persoonlijk begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling m.b.t. communicatie intern/extern, verkopen, presenteren en diverse overlegvormen.
Uiteindelijk wordt je klaargestoomd tot jr. projectleider en ga je zelfstandig aan de slag met kleinere projecten en ontwikkel jij je tot een vakvolwassen projectleider.

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding elektrotechniek
Communicatief vaardig en proactief
Sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature