Zoek vacatures


Account Manager Buitendienst Heerenveen

Titel: Account Manager Buitendienst Heerenveen
Werkgever: Hays
Plaats: Heerenveen
Provincie: Friesland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Heerenveen / Friesland

Omschrijving:
Je nieuwe werkgever
Onze opdrachtgever is een totaalleverancier in de B2B markt voor Office & Work Solutions, van papier en inktcartridges tot catering & hygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het is een multinational, actief in 44 landen verspreid over 5 werelddelen en marktleider in Benelux.
Je nieuwe functie
In deze rol krijg je een bestaande klantenportefeuille uit het MKB segment toegewezen. Je streeft ernaar om de omzet en marge bij jouw klanten in de regio verder uit te bouwen. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe klanten om je portefeuille uit te breiden. Je bereid je altijd goed voor op een klantbezoek middels diepgaande klantenanalyses, op deze manier ben je verzekerd van succes. Je krijgt persoonlijke omzet en marge doelstellingen en een target van 14 klantbezoeken per dag en 10 nieuwe klanten per maand. Je rapporteert aan de Area Sales Manager die je tevens regelmatig begeleid en helpt bij je ontwikkeling.
Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze uitdagende sales functie zijn wij op zoek naar resultaatgerichte account managers met een sterke gedrevenheid, durf, overtuigingskracht en een passie voor sales. Daarnaast zijn een sterk analytisch vermogen (denk aan de klantenanalyses) en rekenvaardigheid andere belangrijke instrumenten voor een succesvolle loopbaan. Verder is het van belang dat je woonachtig bent in de regio Heerenveen. Deze rol vergt een grote mate van zelfstandigheid, omdat je vanuit huis werkt.
Wat krijg je daar voor terug?
Je krijgt regelmatig verkooptrainingen en er zijn reële doorgroeimogelijkheden voor succesvolle vertegenwoordigers. Je werkt in een dynamisch team van zowel ervaren verkopers als starters waar niet alleen plaats is voor hard werk maar ook plezier. Naast een vast basissalaris is er een interessante bonusregeling, krijg je een auto van de zaak inclusief tankkaart, een tablet, telefoon en een onkostenvergoeding.
Wat moet je doen?
Ben je de juiste persoon voor deze rol? Klik dan gerust op de ‘solliciteer’ knop. Mocht deze baan niet helemaal matchen met jouw wensen, maar je bent wel geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging, dan kun je altijd contact opnemen met een Recruitment Expert via e-mail of telefoon.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature