Zoek vacatures


Account Manager

Titel: Account Manager
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Noord-Brabant
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Noord-Brabant /

Omschrijving:
Jouw nieuwe rol
In de rol van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen de desbetreffende regio. Je krijgt een intensieve productopleiding en inwerkperiode waarin je de organisatie leert kennen. De werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van bestaande klanten en het leggen van nieuwe contacten met potentiële afnemers. Tijdens de klanten bezoeken adviseer je de klant over het gebruik van de artikelpakketten en introduceer je nieuwe producten.

Jouw profiel
Om de functie succesvol te kunnen vervullen is het noodzakelijk om te beschikken over een Bachelor of Master graad. Daarnaast heb je affiniteit voor energiezuinige en milieuvriendelijke toepassingen voor verwarmingssystemen en heb je ervaring in de bouwsector. Je bent gemotiveerd en gedreven en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid. Dit houdt in dat de taken accuraat worden uitgevoerd binnen het vooropgestelde termijn. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en verkopen zit in je tweede aard. Verder ben je bekend met Windows en MS office toepassingen.

De arbeidsvoorwaarden
Binnen de organisatie heerst een prima werksfeer en is er sprake van een teamspirit. De rol van Accountmanager biedt u verantwoordelijkheid, een passend loon en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Over de organisatie Onze klant is marktleider in de productie van componenten en systemen voor verwarming en koeling. De organisatie exporteert naar meer dan 100 landen en heeft in tal van deze landen filialen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature