Zoek vacatures


Account Manager

Titel: Account Manager
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een innovatieve specialist die kennis, machine- en productiecapaciteit samenbrengt en biedt ruimte om grote uiteenlopende maritieme constructies te vervaardigen.

Functieomschrijving

De Account Manager werkt nauw samen met de sales engineers om de individuele en gemeenschappelijke verkoopdoelstellingen te realiseren. De overwegend project gerichte verkopen worden hoofdzakelijk gerealiseerd in de offshore sector. Je denkt oplossingsgericht mee bij het uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties. Je treedt op als account manager voor een aantal klanten en onderhoudt daarmee nauwe contacten. Je stelt offertes op en zorgt voor de opvolging daarvan. Je realiseert een transparante en adequate verwerking van klant- en contractinformatie en legt deze vast in de voorhanden zijnde geautomatiseerde systemen.Functie-eisen

Afgeronde HBO-opleiding.
Minimaal 8-10 jaar commerciƫle ervaring in een vergelijkbare functie en omgeving, waar kapitaalgoederen geproduceerd worden.
Kennis van de offshore markt.
Affiniteit met metaalbewerking en constructiewerk.
Commerciƫle en onderhandelingsvaardigheden.
Beheersing van MS-office en kunnen werken met een ERP-systeem.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie omtrent bovenstaande vacature kunt u contact opnemen met dhr. Arno Kouwenberg op 010-4847722

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature Account Manager of solliciteer online op de vacature Account Manager.


tracker_image
Reageer op deze vacature