Zoek vacatures


Accountmanager Noord Nederland

Titel: Accountmanager Noord Nederland
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Utrecht,Province Overijssel,Provincie Noord-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Utrecht,Province Overijssel,Provincie Noord-Holland /

Omschrijving:
Entropia is op zoek naar een Accountmanager Noord Nederland

Entropia Digital levert betrouwbare missie- en bedrijf kritische Portofonie en Machine tot Machine communicatie aan professionele gebruikers. Zij doet dit met haar eigen netwerk in Nederland, Vlaanderen (België) en de UK, al dan niet in samenwerking met haar businesspartners. De uitgangspunten die zij hierbij hanteren zijn: beste netwerk, beste service organisatie en zeer laagdrempelig producten- en dienstenportfolio.

Anders dan men gewend is, levert Entropia een dienst in de vorm van een abonnement en geen systeem met apparatuur. In Nederland werken zij met een compact professioneel team aan het beheren en onderhouden van haar netwerk, het bedienen van haar klanten en het verwerven van nieuwe klanten. Hierbij richt Entropia zich op de BOA’s (lokale overheid), Nutsbedrijven, Ziekenhuizen, Public transport, Industrie, Beveiliging, evenals aan de Evenementenbranche. Primair biedt Entropia abonnementen aan. Abonnementen waarmee de gebruiker toegang krijgt tot het netwerk van Entropia. Deze abonnementen kunnen worden geleverd inclusief een portofoon of een modem.

Ter completering van haar netwerkdienstverlening levert Entropia de ComBus®, haar Dispache oplossing voor een Meldkamer. Op deze wijze wordt voor de gebruiker groepscommunicatie mogelijk en zeer betrouwbare machine to machine communicatie.

Omschrijving van de functie
De Accountmanager Noord Nederland rapporteert direct aan de Verkoop directeur. Als Accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Entropia. Je bedient je klanten en je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen op het Entropia netwerk binnen jouw regio. Je hebt hoofdzakelijk contact met het hoofd van bedrijfshulp, van operations, van de meldkamer, van de beveiliging of de coördinator van het crisisteam.

Als Accountmanager Noord Nederland bij Entropia, verkoop je diensten en ben je in staat om zelfstandig nieuwe organisaties te benaderen. Door goed te luisteren, ben je in staat hen te begrijpen, waarna zij jou en Entropia gaan waarderen en graag klant willen worden. De belangen rond de missiekritische en bedrijfskritische dienstverlening van Entropia zijn groot voor de (potentiele) gebruikers. Hierdoor vraagt de besluitvorming bij klanten om zorgvuldigheid. Gevolg hiervan is dat je met geduld moet handelen en mensen de tijd moet geven te bewegen en tot besluitvorming te komen. Verder zorg je voor een correcte en volledige verwerking van de klantgegevens in het verkooprelatiebestand.

Profiel
We zoeken een ondernemende, gedreven, communicatief vaardige, daadkrachtige en resultaatgerichte Accountmanager Noord Nederland, die in staat is om een stijging van de omzet in zijn regio te realiseren en die een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid. Je beschikt over een bachelor diploma richting Commerciële Economie, Techniek of Telecom. Je hebt technische affiniteit en kan goed zelfstandig te werk gaan. Daarnaast heb je een succesvol sales track record van minimaal 5 jaar als Accountmanager. Je hebt ervaring in consultative selling en je bent een sterke netwerker!

Competenties
Commercieel, onderhandelingsvaardigheden, communicatieve vaardigheden, daadkrachtig, pro-actief, actuele marktkennis, doorzettingsvermogen, zelfstandig.

Wat heeft Entropia jou te bieden
Een zelfstandige functie binnen een concurrende markt waarin Entropia de enige is met een eigen netwerk met 100% landelijke dekking. Ze bieden een goed en compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Een auto, telefoon en laptop maken eveneens onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neeltje Meeldijk, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature