Zoek vacatures


Accountmanager

Titel: Accountmanager
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een breed georiënteerde, landelijk opererende elektrotechnische installateur. Complexe opdrachten kunnen worden uitgevoerd op het gebied van de automatisering van systemen in de industrie tot aan de engineering van infra-installaties bij kunstwerken. Zowel nieuwbouw- als onderhoudsprojecten worden uitgevoerd in industrie èn utiliteit, lokaal- en internationaal. Klanten zijn te vinden bij scheepsbouwers, offshorebedrijven, overheidsinstellingen, petro-chemie, voedingsmiddelenindustrie en productiebedrijven.

Terminologie die betrekking heeft op onze dienstverlening:
Project werving selectie vacature detachering process offshore scheepsbouw maritime maritiem naval oil gas machinebouw werktuigbouwkunde elektrotechniek inkoop procurement verkoop sales document planning instrumentatie installatie electronica infra mechatronica piping machine rotating staal constructie autocad inventor solid e-plan nupas stabicad nordined tekla nupas cadmatic techniek

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4518? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Jeroen van den Bos op telefoonnummer: 020-6154940.

Functieomschrijving

In de functie van Accountmanager bent u verantwoordelijk voor
het verwerven van opdrachten binnen bestaande en nieuwe marktgebieden door middel van doelgerichte sales activiteiten en het onderhouden en opbouwen van bestaande en nieuwe gewenste relaties. Het bijdragen aan het opstellen en tot uitvoering brengen van de Sales jaarplannen, binnen de vastgestelde targets (omzet/marge).

Algemeen
- Het realiseren van de afgesproken doelstellingen ten aanzien van de orderintake van de Business Group.
- Als entrepreneur in een grote installatie/dienstverlenende organisatie in staat zijn de business verder uit te bouwen.
- Richt zich op relatiemanagement, met name bij grote specifiek benoemde (potentiële) opdrachtgevers, vanuit een ondernemende, initiatiefrijke en flexibele instelling.
- Geeft in zijn algemeenheid vorm aan en onderhoudt de customer intimacy gedachte.
- Komt tot een optimale mix van producten/diensten aanbod en de behoefte van de (potentiële) opdrachtgever.
- Draagt zorg voor een commerciële en kwalitatief hoogwaardige benadering van de markt.
- Weet op basis van bovenstaande in commercieel opzicht te oogsten. Hoofdtaken en verantwoordelijkheden
- Verantwoordelijk voor het opstellen van (een) salesplan(nen) voor de betreffende geselecteerde account of account cluster(s) die voldoet aan de normen en eisen die zijn opgesteld door de markt-/business unit.
- Verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen op basis van de uitgangspunten in het door de markt-/ business unit goedgekeurde salesplan.
- Realiseert de persoonlijke taakstellingen met betrekking tot omzet en winstgevendheid.
- Verantwoordelijk voor het uitvoeren van het volledige traject van; clusteren potentiële opdrachtgevers, aanbieding, presentatie van voorstellen, offertes, e.d. waarbij sprake is van potentieel substantiële opdrachten volgens de geldende bedrijfsformule.
- In commerciële zin verantwoordelijk voor de contractportefeuille en het onderhouden van de relatie met de geselecteerde accounts.
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de commerciële activiteiten.
- Werkt nauw samen met diverse branches/afdelingen en andere bedrijfseenheden op een efficiënte, resultaatgerichte en stimulerende wijze.
- Verantwoordelijk voor het samenstellen en professioneel uitvoeren van presentaties.

Functie-eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding in commerciele of elektrotechnische richting. U heeft ervaring in de op- en overslag en havens en heeft hierin een netwerk.
U bent een echte hunter en vindt het leuk om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven!

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature