Zoek vacatures


Accounts Payable Administrator

Titel: Accounts Payable Administrator
Werkgever: Hays
Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Leiden / Zuid-Holland

Omschrijving:
Jouw nieuwe werkgever
Je komt te werken bij een wereldwijd actieve fabrikant in vliegtuigonderdelen en vliegsimulatoren.

Je nieuwe functie
voor de opdrachtgever ga je samenwerken in een team van 5 personen. Ze zoeken iemand die graag met cijfers werkt en zeer nauwkeurig te werk gaat. Omdat je veel schakelt met collega’s van andere afdelingen is het belangrijk dat je makkelijk in de omgang bent en duidelijk kan communiceren. De voertaal binnen het bedrijf is Engels. Het is dus vanzelfsprekend dat je deze zonder moeite zowel schriftelijk als mondeling uit kan voeren. Het is een echte back-office functie je hebt geen klantcontact, enkel dus intern contact met verschillende afdelingen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Een afgeronde MBO4 opleiding in de financiele richting. Het beste is dat je al 1 tot 3 jaar ervaring als accounts payable administrator. Een vereiste is dat je zowel Nederlands als Engels spreekt.

 Wat krijg jij daar voor terug?
Je komt te werken bij een wereldwijd actieve fabrikant in vliegtuigonderdelen en vliegsimulatoren. De organisatie kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur waar hard werken wordt gezien en beloond. Voor werknemers die hard werken en ambitie tonen zijn er volop (internationale) doorgroeimogelijkheden.
In eerste instantie werk je 3 tot 4 maanden op inleendienst voor het bedrijf. Echter is de intentie er om vervolgens jou een contract aan te bieden.


Wat moet jij doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature