Zoek vacatures


Agile Test Engineer

Titel: Agile Test Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Enschede
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Locatie:
Enschede / Overijssel

Omschrijving:
Je nieuwe werkgever
Je nieuwe werkgever is een specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke standaard- softwareoplossingen. Dat doen ze voor organisaties die actief zijn in de sectoren Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek & Re-integratie. De organisatie kenmerkt zich door samenwerking, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Zij hanteren een professionele werkwijze waarbij persoonlijke groei en organisatieontwikkeling hand in hand gaan. De werksfeer is collegiaal en informeel. 

Je nieuwe functie
Als Agile Test Engineer  werk je in een dynamische omgeving. Als tester ben je in staat om de kwaliteit van onze applicaties naar een hoger niveau te brengen. Als tester bewaak jij deze kwaliteit en zorg je ervoor dat de applicaties blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Met jouw oog voor detail, kijk je niet alleen of de applicatie functioneel goed werkt, maar ook of deze voor de gebruiker werkbaar is. Zaken als goede performance zijn voor jou belangrijk.Je bent een gedreven en oplossingsgerichte collega die zelfstandig in staat is om binnen de afgesproken planning volledig geautomatiseerde testen op te stellen en uit te laten voeren. Je signaleert fouten en onvolkomenheden in de software en initieert verbeteringen. Je werkt mee aan de continue verbetering van de applicaties en het ontwikkeling- en testproces.Je maakt deel uit van een ontwikkelteam dat volgens de Scrum methodiek onze software verder uitbouwt en verbetert.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie vragen wij bij voorkeur een afgeronde HBO of gelijkwaardige opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als tester in een Agile/Scrum omgeving en draagt bij aan 'continuous delivery'. Je hebt ervaring met specificeren en automatiseren van testcases en ervaring met testen van (web)services.

Verder heb je kennis van databases. Heb je gewerkt met automated testtools en heb je ervaring volgens Tmap of ISTQB regelingen.

Verder beschik je, naast een uitstekend analytisch vermogen, over goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en Engels) en ben je een enthousiaste en inspirerende collega die zijn of haar steentje bijdraagt aan het succes van het team.De volgende karakteristieken en competenties zijn van belang om in de functie van Agile Test Engineer succesvol te kunnen zijn: unieke complexe problemen oplossen, verbeteren processen, visie op het testproces, out-of-the-box kunnen denken, vernieuwend, overtuigingskracht, durf, nauwkeurig en gestructureerd werken.

Wat krijg je daar voor terug?
Zij bieden je een marktconform salaris met daarbij goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een royale pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Ook bieden wij je ruimte voor verdere ontwikkeling en persoonlijke groei.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over je carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature