Zoek vacatures


Allround Lasser/Fitter

Titel: Allround Lasser/Fitter
Werkgever: Cofely
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely West Nederland richt zich op ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties, zowel regionaal als landelijk. De regio kent veel bedrijvigheid. Denk aan de utiliteitsmarkt, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Je passie voor techniek kun je bij ons goed kwijt: het is de basis van waaruit we werken. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen

 

Functieomschrijving

Als lasser / fitter zorg je voor kwalitatief en kwantitatief goed las en fitwerk conform gestelde eisen door de klant op basis van tekeningen en materiaalkennis. Je kunt zelf werkzaamheden inmeten en isometrische tekeningen lezen en interpreteren.

Cofely werkt voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, (petro)chemie en afvalwerverking en je komt dan ook op veel verschillende locaties: van een cacaofabriek tot afvalcentrale of bij een grote fabrikant van koekjes.

Je werk is afwisselend, je krijgt veelal te maken met leidingwerk maar je werkt ook aan drukvaten, apparaten en constructies. De werkzaamheden zijn verschillend, het gaat om nieuw te bouwen installaties, revisies of grote onderhoudstops. Je werkt veelal als fitter maar regelmatig ben je ook actief met het lassen of monteren van installaties en constructies.

Functie-eisen

Om als lasser/fitter bij Cofely goed uit de voeten te kunnen beschik je over minimaal een afgeronde VMBO opleiding richting metaal aangevuld met relevante lasdiploma's. Je hebt ruime ervaring met het verrichten van gecertificeerd laswerk en je hetbt aantoonbare ervaring met fitten van leidingwerk. Je kunt goed (isometrisch) tekening lezen. De installaties in de industrie hebben voor jou geen geheimen meer en je voelt je helemaal thuis in een industriële omgeving, Heb je daarnaast genoeg materiaalkennis, ben je klantgericht, nauwkeurig en houd je van techniek? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Sollicitatieprocedure

Interesse? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Barry van der Vaart, 06-48875520. Hij beantwoordt je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature