Zoek vacatures


Allround Metselaar/Voeger

Titel: Allround Metselaar/Voeger
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als ervaren metselaar/voeger ga jij zelfstandig, of samen met je collega’s aan de slag op diverse bouwprojecten in Nederland. Het zijn zowel renovatie en onderhoudsprojecten als nieuwbouwprojecten. Je zult veelal bezig zijn met vuil- en schoonmetselwerk, het plaatsen van verschillende maten tegels en voegen. Ook behoren het metselen van rechte muren en bijzonder metselwerk, zoals bogen en vlechtingen tot je werkzaamheden. Het is daarom ook van groot belang dat je hierin ervaring hebt. Je werkt naar aanleiding de daarvoor bestemde technische tekeningen of bestek.

Functie-eisen
  • Afgeronde opleiding als primair tegelzetter.
  • Aantoonbare ervaring als allround tegelzetter is een must.
  • VCA Diploma (basis).
  • Rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit omdat de dagen wisselend zijn.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden behoren tot de mogelijkheden.
  • Werkzaam in een leuke, dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren op de vacature, neem dan contact op met Robin van Sinttruije door te bellen naar 010-2239621 of laat je gegevens achter door op de sollicitatiebutton te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature