Zoek vacatures


Allround onderhoudsmonteur E

Titel: Allround onderhoudsmonteur E
Werkgever: Maintec
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor in Nijmegen een allround onderhoudsmonteur. Het werk vind plaats in een gietijzerij en zal dan ook zwaar werk zijn.
Onderhoud en het verhelpen van storingen aan de machines op de werkplaats. De verdeling zal op 30% mechanisch en 70% elektrotechnisch zijn. Toch zoeken wij iemand vanuit een elektrotechnische omgeving, omdat er ook kennis en ervaring met PLC's nodig is.
Naast het onderhouden zal je je ook bezig houden met het aanbrengen van verbeteringen. Een zeer allround functie dus!

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek/ Werktuigbouwkunde.
Aantoonbare werkervaring als allround monteur binnen een productieomgeving (voorkeur binnen een werkplaats waar zwaar en grof werk uitgevoerd wordt) en duidelijke kennis van PLC's.
Woonachtig in de directe omgeving van Nijmegen.
Omdat het vrij specialistische machines zijn en het toch wel de nodige jaren duurt voor de kandidaat 100% alles weet, zoeken wij echt iemand die zich voor langere/ onbepaalde tijd aan onze opdrachtgever kan en wil binden!
VCA verplicht, rijbewijs B eveneens.

Meer weten? Reageer dan snel!

(sollicitanten welke niet voldoen aan bovenstaand profiel, worden niet in behandeling genomen)

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature