Zoek vacatures


Allround Onderhoudsmonteur

Titel: Allround Onderhoudsmonteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Barendrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen vangoed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengenopdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek,installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek?Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juisteadres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou eenaankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk tebrengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technischeloopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekendebedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigenverantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Allround Onderhoudsmonteur maak je deel uit van een internationaal concern dat zich bezig houdt met het distribueren en formuleren (mengen) van chemische producten. Zowel specialties als commodities. Het betreft de grootste operationele locatie van in Europa met eigen opslag- afvulcapaciteit alsmede meng- en roerinstallaties.

De afdeling is verantwoordelijk voor het technisch onderhouden van vaste activa zoals terreinen, gebouwen, machines en tankparken. Het ontwerpen van (afvul-) machines en (tank-) installaties en de introductie van nieuwe apparaten en gereedschappen. Daarnaast is de afdeling ook verantwoordelijk voor begeleiden van (nieuwbouw)projecten.

Als onderhoudsmonteur kom je, als onderdeel van de technische dienst, te werken in een team van 4 collega's. In de werkplaats werk je nauw samen met een ervaren monteur. Afhankelijk van je ervaring zal je beginnen met eenvoudigere werkzaamheden en het leren kennen van de installaties. Het einddoel is dat je (op termijn) zelfstandig reparaties, onderhoudsbeurten, in bedrijfstellingen en periodieke veiligheidskeuringen uitvoert aan onze afvulinstallaties en tankopslag.

Functie-eisen
  •     Minimaal een MBO-opleiding Werktuigbouw of Elektrotechniek;
  •     In het bezit van een VCA certificaat;
  •     Kennis op het gebied van werktuigbouw of elektrotechniek;
  •     Flexibel, probleemoplossend, servicegericht, zelfstandig en tevens een teamplayer;
  •     Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitstekendsalaris
  • Goedesecundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandigebaan binnen een vernieuwende dynamische organisatie

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'!Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden optelefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature