Zoek vacatures


Allround Servicemonteur Regio West Nederland

Titel: Allround Servicemonteur Regio West Nederland
Werkgever: Maintec
Plaats: Zeist
Provincie: Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Dienstverleningsconcepten

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor in West Nederland een ervaren servicemonteur rijdend materiaal. (Zuid-Holland/ Zeeland)
In deze functie zal je je bezig houden met het uitvoeren van revisiewerkzaamheden en preventief en correctief onderhoud. Dit voer je uit aan elektrisch en verbanding aangedreven rijdend materiaal.

De klanten worden bezocht met een volledig ingerichte servicewagen.

Functie-eisen

Je wordt tijdens het opleiidngsjaar ingewerkt door een ervaring monteur. Wel vragen wij minimaal een MTS opleiding niveau 3 of 4, richting bijvoorbeeld
Mechatronica of motorvoertuigentechniek
Aangevuld met een goede kennis van elektrotechniek en hydrauliek.
In het bezit van een VCA-certificaat en goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
Je weet goed om te gaan met computers en beschikt over een probleemoplossend denkvermogen
Daarnaast heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden, een flexibele werkhouding en een service gerichte instelling.
Je bent bereid om mee te lopen in de storingsdienst.
Als laatste ben je woonachtig de regio Zuid-Holland/ Zeeland.

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature