Zoek vacatures


Allround timmerman Uden

Titel: Allround timmerman Uden
Werkgever: Worxx Personeelsdiensten
Plaats: Uden
Provincie: Noord-Brabant


Als ervaren timmerman werk je secuur, snel, zie je het werk en ben je in staat zelfstandig te werk te gaan. De werkplek is op middelgrote en grote projecten. Je beschikt over eigen (elektrisch) handgereedschap zoals een schaaf, zaagmachine en boor-/schroefmachine (is een pré).

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Wij zoeken mensen die tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring hebben als Allround Timmerman. Werkzaamheden zijn voornamelijk nieuwbouwprojecten, maar kunnen ook variëren tot onderhoudswerk aan particuliere woningen. Je bent klantvriendelijk en representatief.

Functie eisen

Je hebt tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als timmerman, bent in het bezit van eigen handgereedschap en het bezit van een geldig VCA certificaat is een pré. Verder beschik je over eigen vervoer en heb je een klantgerichte instelling. Een afgeronde opleiding Timmerman I of II, MBO niveau 3 is een pre.

De opdrachtgever heeft vele projecten voor lange tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt je ingezet bij opeenvolgende projecten.

Ben jij allround timmerman en geïnteresseerd in deze vacature, neem dan contact op voor meer informatie of om direct verdere details in orde te maken!