Zoek vacatures


Ambitieuze Engineering Talenten

Titel: Ambitieuze Engineering Talenten
Werkgever: Ajilon
Plaats: Enter
Provincie: Overijssel

Locatie:
Enter

Werkzaamheden:
Dit breng je mee: - Focus op kwaliteit, op permanente verbetering van je eigen prestaties - Talent en creativiteit om conceptueel te denken: eerst de grote lijnen dan de details - De durf om van gebaande paden af te wijken en out of the box te denken - De ambitie om met klanten mee te denken en proactief oplossingen aan de reiken - De wil om samen te werken en successen samen te vieren - Accuratesse, integriteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Profiel:
Persoonlijke ontwikkeling Vanaf het moment dat jij bij ons in dienst treedt, word je gekoppeld aan een field manager (jouw ‘persoonlijke carrièrecoach’). Deze draagt bij aan de verdere ontwikkeling van je competenties en vaardigheden. Je persoonlijke groei, carrièreplanning en begeleiding staan daarbij centraal. Met ons accountteam bespreek je de trends en ontwikkelingen in Engineering om op basis daarvan je verdere richting te bepalen. Wat bieden wij? Bij Ajilon Engineering is iedereen onderdeel van een bijzondere cultuur. Een cultuur waarin ambitie voelbaar is. Waarin we de lat samen steeds hoger leggen en streven naar ultieme doelen. Waar we interesse hebben in elkaar en elkaars opdrachten. Waar we succes en geluk nastreven; voor onszelf, voor anderen. We gaan voor uitdagende, complexe en gevarieerde engineering projecten. We hebben veel kennis in huis, waaraan je je kunt meten en waar je van kunt leren. We bundelen krachten, kennis en passies. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een leaseauto als optie, zijn als vanzelf bij onze cultuur inbegrepen. Bij Ajilon Engineering Professionals worden ambities werkelijkheid.

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Engineering is Hiring Ambitieuze Engineering Talenten Machinebouw | Industriële Automatisering | Installatietechniek | Bouwkunde Als Ajilon Engineering Professional ben jij dé succesfactor voor onze organisatie en opdrachtgevers. Je ziet het als je persoonlijke verantwoordelijkheid dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd is. Kwaliteit is voor jou: voortdurend streven naar verbetering van je eigen werk. Trots zijn op jouw bijdrage aan multidisciplinaire projecten. Maar ook: aandacht voor mensen, het milieu, materialen en tijd.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".