Zoek vacatures


Assemblage monteur Electro

Titel: Assemblage monteur Electro
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en optimaliseert opto-mechatronische systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM’s). Onze toegevoegde waarde stelt toonaangevende spelers uit de hightech industrie in staat zich beter te concentreren op de marketing, sales en service van hun producten. Het is een internationale organisatie bestaande uit diverse complementaire bedrijven in Nederland, Tsjechië, Israël en China.


Gevestigd in Eindhoven en is gericht op de protobouw en de serieproductie van mechatronische modules en producten. Deze modules en producten worden toegepast in onder andere de semiconductor, medische en grafische industrie en de optische media.

Functieomschrijving

De functie:

Je houdt je bezig met het samenstellen van mechatronische machines of -modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies. Tevens test je de assemblages aan de hand van testinstructies en testmiddelen zoals PLC, PC en meetmiddelen en controleer en waarborg je de kwaliteit van de samenstellingen. Belangrijk hierbij is het testen op functionaliteit van het totale systeem.
Ook het bespreken en uitvoeren van testplannen en de test scan van de samenstellingen behoort tot je werkzaamheden, alsmede het zoeken van storingen en het verhelpen daarvan op eindproducten en testequipment. Het inwerken/instrueren van nieuwe assemblagemonteurs en collega assemblage-monteurs is onderdeel van jouw functie.

Functie-eisen

De kandidaat:

Je hebt een afgeronde MTS-opleiding (Werktuigbouwkunde of Electro) of je hebt een LTS-opleiding afgerond en ruime werkervaring in de machinebouw/mechatronica. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je een teamplayer.tracker_image
Reageer op deze vacature