Zoek vacatures


Asset Engineer

Titel: Asset Engineer
Werkgever: Cofely
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, piping, utilities, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.

 

Functieomschrijving

*Praktisch

*Analytisch

*Communicatief

 

Functie-eisen

Als Asset Engineer bij Cofely heb je heel wat in je mars. Zo heb je een werktuigbouwkundige of installatietechnische opleiding op HBO niveau eventueel aangevuld met academisch niveau en enkele jaren ervaring wat betreft maintenance aan gebouwgebonden en/of industriële installaties. Je enthousiasme voor het vak en de techniek breng je feilloos over op je collega’s en waar nodig motiveer je het team om een deadline te halen. Durf je daarnaast initiatief te tonen, dan heb jij alles in huis voor deze functie. Een afgeronde Maintenance Management opleiding (MEng of post-HBO met accreditatie) is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button ‘solliciteren’. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302 of larren.van.meeteren@cofely-gdfsuez.nl. Of kijk voor meer informatie op http://www.werkenbijcofely.nl/.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature