Zoek vacatures


Assistent inkoper

Titel: Assistent inkoper
Werkgever: Maintec
Plaats: Emmeloord
Provincie: Flevoland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een innovatief technisch bedrijf. Dit bedrijf produceert en levert producten wereldwijd. Je gaat werken met collega's die dezelfde vakkennis en passie als jou hebben. Het is een uitdaging om samen met hen telkens de klus te klaren.

Functieomschrijving

Je komt als assistent inkoper te werken binnen een innovatief technisch bedrijf.
Je gaat je bezig houden met het ondersteunen en begeleiden van inkoopactiviteiten. Contacten onderhouden met leveranciers in binnen en buitenland behoren uiteraard tot je takkenpakket. Je begeleid het administratieve inkoopproces van begin tot eind. Je vraagt offertes aan en beoordeeld deze. Bij afwezigheid van de hoofd inkoop neem je zijn taken over en begeleid de processen.

Functie-eisen

Je bent administratief goed onderlegt en weet prioriteiten te stellen in het werk wat gedaan moet worden. Je hebt een technische achtergrond en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je hebt bij voorkeur een Mts WTB opleiding gevolgd en wilt nu een stap maken naar een functie als technisch inkoper. Enthousiasme, leergierigheid en stressbestendigheid zijn karaktereigenschappen die op jou van toepassing zijn. Tevens heb je kennis en kunde van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature