Zoek vacatures


Assistent projectleider machinebouw

Titel: Assistent projectleider machinebouw
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: hengelo ov
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Voor een opdrachtgever in de regio Twente zijn we opzoek naar een gedreven assistent projectleider met een wtb achtergrond. Je komt te werken bij een professioneel georganiseerd internationaal bedrijf die hoofdzakelijk actief is in de sector van voedselproductie. De projecten zijn erg variërend van de 'basic-engineering' tot de complete uitvoering van het project. Ze onderscheiden zich doormiddel van hun flexibele en op de klantwens toegespitste aanpak.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van technologisch innovatieve machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Je ondersteunt de engineering bij het doorgeven van experimentele machines naar productie en zorgt voor borging van de technologische kennis. Na een gedegen inwerktraject zal je de rol van assistent projectleider op je nemen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en implementatie van projecten, van concept tot productintroductie.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de innovatie van machines en systemen. Ook enthousiaste starters mogen reageren. Beheersing van AutoCAD is een must. Teken-, constructie- en calcalutiewerkzaamheden zijn jou niet onbekend. Ervaring in de foodindustrie is een pré. Je ziet vanuit technologie uitdagingen in de markt, grijpt deze kansen en onderneemt actie. Je hebt affiniteit met techniek, machinebouw en procesautomatisering. Je bent enthousiast en betrokken en bezit een sterk analytisch vermogen. Je bent bereid tot internationaal reizen. Tot slot ben je ambitieus om door te groeien binnen de organisatie.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature