Zoek vacatures


Atomation Engineer

Titel: Atomation Engineer
Werkgever: Maintec
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

De Automation Engineer is verantwoordelijk voor het testen en implementeren van besturingsprogramma's, bedieningsinterfaces en het in bedrijfstellen hiervan. In overleg met de betrokken afdelingen stem je de eisen en de benodigde functionele specificaties op elkaar af.
Je stelt user requirement specifications (URS) en gebruikershandleidingen op en documenteert dit samen met overige technische informatie.
Je geeft technisch advies aan de afdeling inkoop en de productieafdelingen en zorgt voor de juiste communicatie richting de leveranciers. Tevens verzorg je een gedeelte van de training richting de operators en verleen je ondersteuning bij het oplossen van storingen.

De hierboven genoemde werkzaamheden zijn deels te plannen en deels ad hoc, wat dit een afwisselende functie maakt. De wisselende werkzaamheden en perspectieven binnen het bedrijf om te groeien en jezelf te ontwikkelen maken van deze baan een uitdaging.

Functie-eisen


- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriƫle automatisering, bij voorkeur aangevuld met technische cursussen.
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een engineeringfunctie in de machine- en apparatenbouw.
- Je hebt kennis van PLC-besturingen, ervaring met het concept Allen Bradley is een vereiste, ervaring met Wonderware is een pre.
- Je hebt gedegen kennis van de relevante regelgeving op het Automation vlak.
- Je beschikt over een systematische en nauwkeurige werkwijze.
- Je bent communicatief vaardig.
- Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Je bent stressbestendig

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature