Zoek vacatures


Automonteur diverse regio's!

Titel: Automonteur diverse regio's!
Werkgever: Maintec
Plaats: Zeewolde
Provincie: Utrecht, Flevoland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Regelmatig zijn wij opzoek naar automonteurs in diverse regio's in Nederland!

o.a.:

- Utrecht

- Arnhem

- Zeewolde

Ben jij flexibel ingesteld, technisch goed onderlegd en beschikbaar voor een leuke, uitdagende baan. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Reparaties uitvoeren en onderhoud verrichten aan auto's zullen de dagelijkse werkzaamheden zijn die jij als monteur verricht. Uiteraard weet jij hierbij jouw opgedane technische kennis goed toe te passen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor een aantal weken, met goede arbeidsvoorwaarden?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Functie-eisen

De benodigde eisen voor de functie zijn:
Een afgeronde opleiding Autotechnicus
Relevante werkervaring
Direct inzetbaar
In het bezit van een rijbewijs
VCA
APK papieren is een pré

Woonachting in directe omgeving van bovenstaande plaatsen!

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature