Zoek vacatures


Base Manager

Titel: Base Manager
Werkgever: Adecco
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Rotterdam

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor het voor het runnen van de basis in Rotterdam. De Base Manager co├Ârdineert en regelt de offhore activiteiten en draagt zorg voor opvolging van contractafspraken, regelementen en beleidsmaatregelen om de veiligheid te garanderen. De Base Manager geeft leiding aan 25 medewerkers en rapporteert direct aan de General Manager. Overige taken van de Base Manager zijn o.a. verzorgen van de planning van roosters, trainingen en verlof. Het onderhouden van relaties, op de hoogte zijn van contractafspraken, managen van crisissituaties, eigen P&L en wekelijkse rapportages.

Profiel:
De geschikte persoon is zelfredzaam en oplossingsgericht. Moet beschikken over leidinggevende capaciteiten en tegelijkertijd sociaal zijn. Snel kunnen schakelen en flexibiliteit is van belang! Relevante ervaring o in luchtvaart of gerelateerde omgeving. Engels is de voertaal in de organisatie!
Opleiding richting luchtvaart of een gerelateerde sector.

Bedrijfsinformatie:
De organisatie is actief in internationaal helikopter transport, gespecialiseerd in Business to Business helikopter services voor offshore & onshore industrie. De organisatie beschikt over een floot van 60 helikopters. Op de basis in Rotterdam worden voornamelijk reddingsoperaties uitgevoerd.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature