Zoek vacatures


Beheer technicus klimaatbeheersingssystemen

Titel: Beheer technicus klimaatbeheersingssystemen
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Udenhout
Provincie: Gelderland, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Noord-Brabant en Gelderland als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Tevens verzorgen wij bij veel klanten en onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Wij zijn onder andere actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, beveiliging, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt zij zich vooral op grote en complexe projecten.
De hoofdvestiging  is gevestigd in Brabant. Tevens zijn er nevenvestigingen landelijk.

Voor de Business Unit (Onderhoud Beheer & Services) zoeken wij per direct een Senior Beheertechnicus.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3917? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Bij een groot aantal klanten zijn wij verantwoordelijk voor het volledige technisch beheer en onderhoud van de gebouw gebonden installaties. Wij zorgen ervoor dat de installaties zo optimaal mogelijk werken waardoor onze klanten zorgeloos hun core business kunnen blijven uitvoeren

Als beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en het verhelpen van storingen aan de gebouw gebonden installaties, met het accent op het klimaatsysteem. Het betreft een functie in dagdienst, inclusief het in een vast patroon deelnemen aan de consignatiedienst.

Je werkzaamheden verricht je conform de veiligheidsvoorschriften en uiteraard binnen de gestelde tijd en kwaliteitsnormen. De onderhoudswerkzaamheden zijn contractueel vastgelegd. De administratie rondom je werkzaamheden wordt bijgehouden en gerapporteerd volgens de richtlijnen van de projectadministratie. Uiteraard zorg je ervoor dat de processen van onze klanten minimaal wordt verstoord en zorg je voor een opgeruimde werkomgeving.

Naast bijkomende taken verzorg je onderhoudsplannen en je voert storingsanalyses uit. Al met al een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technische kennis, je organisatorische vermogen en commerciële en communicatieve vaardigheden. Wil jij deze uitdaging aan gaan?

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau, richting Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en vakgerichte aanvullende opleidingen op gebied van installatietechniek. Je bent VCA-VOL gecertificeerd en hebt aantoonbare kennis van meet- en regeltechniek, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties (bij voorkeur 5 - 10 jaar). Ervaring met het gebouwbeheersysteem Siemens is een pre. Je hebt uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden en je beweegt je makkelijk in een organisatie waarin vele belangen een rol spelen.

Verder ben je resultaatgericht, ondernemend, praktisch ingesteld en bekend met het werken in een consignatiedienst. Ook kun je prioriteiten stellen, neem je verantwoording en werk je netjes. Ook ben je sociaal vaardig, daadkrachtig, stressbestendig, zelfstandig, commercieel en een echte teamplayer.


Wat vragen we van jou?
Om beheertechnicus te worden, heb je een afgeronde HBO-opleiding, voorkeur HTS Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, en verder kennis van Meet & Regeltechniek .  VCA gecertificeerd. Kennis van STEK. Gebouw gebonden installaties hebben voor jou geen geheimen. We vragen min. 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied.
Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk, flexibel en leergierig? En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature