Zoek vacatures


Beheertechnicus

Titel: Beheertechnicus
Werkgever: V-NOM
Plaats: Nieuwegein
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in hetbemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wijbrengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw,elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baanin de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aanhet juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je noueen aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijkte brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technischeloopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekendebedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigenverantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Regelen, organiseren, collega's en onderaannemers aansturen, overleggen met de klant en regelmatig zelf de handen uit de mouwen steken. Als Beheertechnicus binnen deze organisatie ben je een echte allrounder.

Jouw doel is het 'ontzorgen' van de klant: linksom of rechtsom zorg jij ervoor dat alle installaties altijd in optimale conditie zijn. Je beheert ze alsof ze van jou zijn. Conform de onderhoudsplanning loop je alle installaties langs en voer je het preventieve onderhoud uit. Je kijkt daarbij steeds goed om je heen: zie je dat iets vervangen of gerepareerd moet worden? Dan overleg je met jouw leidinggevende en zorg je dat het voor elkaar komt.

Vanzelfsprekend zorg je bij jouw uitgevoerde werkzaamheden voor een heldere rapportage. Als Beheertechnicus ben je van alle markten thuis. Je bent technisch op alle fronten sterk, communicatief vaardig en creatief in het bedenken van oplossingen. Snel kunnen schakelen tussen deze disciplines is essentieel. Heb je dat goed in de vingers, dan kom je goed tot je recht in deze functie en bouw je een hechte relatie op met de klant. Al met al een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technische kennis, je organisatorische vermogen en commerciële en communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen
 • Afgeronde MBO opleiding richting Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Aanvullende vakgerichte cursussen zoals meet & regeltechniek, koeling (STEK) e/of NEN 2767;
 • Ervaring met gebouw gebonden en licht-industriële installaties;
 • Aantoonbare kennis van meet- en regeltechniek, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties;
 • Het beheren en programmeren van regelschema's in het gebouwbeheersysteem;
 • Enthousiast, klantvriendelijk, flexibel, stressbestendige houding;
 • En werk je graag in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitstekend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de vacature neem directcontact op met Jason Breur op 010-2239621 of klik direct op de sollicitatiebutton om je cv achter te laten. Daarnaast hebben we op het moment diversefuncties openstaan voor ervaren monteurs als starters. Laat daarom altijd je cvachter. Wij nemen dan graag contact met je op om de mogelijkheden met je tebespreken.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature