Zoek vacatures


Bestandbeheerder

Titel: Bestandbeheerder
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever biedt een compleet aanbod voor de verlichting van uw openbare ruimte, ontzorgt wegbeheerders door het installeren en beheren van betrouwbare en goed functionerende installaties, is specialist in het verlichten van bijzondere gebouwen, musea, pleinen, kerken, parken en openbare gebouwen en levert innovatieve veiligheidsconcepten.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3873? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bryan Dijkhuis op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

In de functie ben je belast met de verwerking en vastlegging van objecten en projecten in onderhoud, nieuwbouw en beheer. Je houdt voorraden bij en verwerkt mutaties. Incidenteel heb je klantcontact en je werkt in een projectgroep onder aanvoering van een projectleider/manager.

Kortom, je verzorgt ondersteunende werkzaamheden op logistiek en administratief gebied.

Functie-eisen

• MBO werk- en denkniveau
• Ervaring met Excel is een must
• Ervaring met SAP is een pré

Je hebt ervaring in een dergelijke functie. Hiernaast heb je technische affiniteit, opgedaan middels scholing en/of werkervaring in een technische omgeving en houdt van puzzelen en dingen uitzoeken.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature