Zoek vacatures


Besturingstechnicus machinebouw

Titel: Besturingstechnicus machinebouw
Werkgever: SWA
Plaats: Wormer
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Dit van oorsprong familiebedrijf levert kwalitatief hoogwaardige en innovatieve verpakkingsoplossingen voor producten voor de cosmetica, farmacie, papier- en voedingsmiddelenindustrie. De volinslag- en banderolleermachines worden op maat gesneden en toegespitst op iedere afzonderlijke situatie. Een betrouwbare dienstverlening en bovenal een meedenkende, proactieve opstelling zorgt voor de juiste oplossingen voor diverse klanten. Vanuit Noord-Holland worden nationale en internationale werkzaamheden gecoördineerd.

Functieomschrijving

Ben jij een Besturingstechnicus Machinebouw die toe is aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om Software te ontwikkelen en wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en internationale speler op de markt? Lees dan snel verder... 

Als Besturingstechnicus Machinebouw ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en installatie van de machine software van de folieverpakkingsmachines.

  • Je programmeert PLC’s en Servo regelaars (motion controller) en stelt deze in bedrijf op de productielocatie;
  • Je werkt samen met de service afdeling door de klanten op afstand te ondersteunen;
  • In nauwe samenwerking met de mechanical engineers is het jouw doel om samen mechatronische hoogstandjes in de verpakkingsindustrie te ontwerpen.
Functie-eisen

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar leergierige en gedreven Besturingstechnicus Machinebouw. Om deze functie te vervullen ben jij in het bezit van: 

  • HBO opleiding met als specialisatie Industriële Automatisering;
  • Gedegen kennis van het programmeren van PLC en Servo regelaars door middel van TIA Portal, Simotion Scout, WinCC flexible en enige kennis van Allen Bradley;
  • Enige jaren ervaring als Besturingstechnicus/ Software Engineer in de Machinebouw;
  • Basis kennis van e-tekeningen;
  • Goede kennis van de Engelse taal.

Je houdt van een analytische en tegelijkertijd pragmatische aanpak en hebt geen bezwaar om naar de internationale klant af te reizen (ongeveer 2 keer per jaar).

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij een innovatieve en internationale niche speler, die veel investeert in haar medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich door een plezierige en informele werksfeer, met veel ruimte voor initiatieven.

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 002366

Bezoek www.swa.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature