Zoek vacatures


BIM Modelleur E of W

Titel: BIM Modelleur E of W
Werkgever: Ajilon
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Locatie:
Rotterdam

Werkzaamheden:
Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar BIM Modelleurs! Altijd al in diverse keukens een kijkje willen nemen dan is dit wellicht your best fit! Wij bieden onze klanten maatwerk door projectondersteuning te bieden op locatie bij de klant en via ons interne engineeringsbureau. De werkzaamheden zijn variërend: tekenen, ontwerpen en berekenen van complexe installaties en gebouwen voor de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Bouwkunde. Wij werken veelal met Revit, Stabicad en Nordined en gaan integraal te werk. Wij werken vanuit een hecht team met passie en een open hiërarchie. Ons doel is jou te blijven prikkelen en samen in beweging te blijven voor een steeds veranderende markt. Onze collega’s worden actief getraind in de hard- en softskills! Daarnaast stellen wij samen met onze collega’s een Performance Management Programma op om samen te werken aan de toekomst en realisatie van ambities.

Profiel:
Wat vragen wij: - Passie voor techniek in de richting van installatietechniek; - MBO of HBO opleiding richting installatietechniek ; - Ervaring met Revit MEP - Affiniteit met diverse tekenprogramma’s zoals AutoCad, Nordined en Stabicad; - In het bezit van een rijbewijs en woonachtig in West Nederland. Wij werken voor veel opdrachtgevers, deze zijn gevestigd door heel West Nederland, de meeste klanten hebben wij in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, dit zijn dan ook wel de locaties waartoe je bereid zal moeten zijn te reizen. De persoon die wij zoeken is leergierig, spontaan en communicatief vaardig. Wat kunnen wij jou bieden? Een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd, vast maandsalaris, 24 tot 37 vakantiedagen, training in hard- en soft skills, persoonlijk ontwikkeling en een super leuk team! Ben of ken jij de geschikte collega in spe? stuur dan direct je cv met motivatie naar stephanie.de.laaf@ajilon.nl ! Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779.

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Engineering Professionals beschikt over een interne afdeling elektronische installatietechniek en werktuigbouwkunde waar we specialistische ondersteuning bieden aan installateurs en adviseurs in het ontwerpen, berekenen en tekenen van elektrotechnische en werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties. Dit voor zowel de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".