Zoek vacatures


BIM Modelleur

Titel: BIM Modelleur
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Amersfoort
Provincie: Groningen, PLC Programmeur, Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk opererende totaal installateur, realiseert werktuigbouwkundige, complexe en/of omvangrijke installaties voor gebouwen waarbij een hoge mate van kennis van techniek, logistiek en organisatievermogen vereist is. De marktsegmenten waarbinnen dit wordt uitgevoerd zijn Utiliteit en Industrie, gespecialiseerd in, Building Services, Cure, Laboratoria, Datacentra, Water, Sprinkler en Aanleg Utility voorzieningen. De afdeling Landelijke Projecten is gevestigd in de Provincie Utrecht en werkt landelijk aan projecten in deze marktsegmenten. Voor diverse Provincies zijn we op zoek naar kandidaten waaronder de Provincies Brabant en Groningen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4219? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving


Als BIM Modelleur maak je deel uit van een projectteam en een techniekteam binnen Landelijke Projecten. In het projectteam word je begeleid door een BIM Coördinator en binnen het techniekteam werk je samen met de Hoofd Tekenkamer aan je ontwikkeling. In jouw rol ontwerp je zelfstandig werktuigbouwkundige installaties aan de hand van het BIM principe. Je voert hierbij onder andere de volgende taken uit:

Je bent de interne specialist om onze techniek te vertalen naar het BIM model en produceert de ontwerp- en uitvoeringstekeningen.
Je toetst de modellen op toepasbaarheid, kwaliteitseisen en uitvoerbaarheid in de uitvoering.
Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het BIM model en controleert na goedkeuring zelfstandig tekeningen en projectgegevens van derden op technisch inhoudelijke aspecten en signaleert inconsistenties.
Je bent betrokken bij het toepasbaar maken van de data voor 4D en 5D modellen.
Je ontwikkelt de werkprocessen en methodieken die verband houden met BIM en houdt deze up-to-date.
Je deelt je kennis met collega’s en bent in staat om hen te enthousiasmeren om te werken volgens het BIM principe.
Je werkt graag samen binnen projecten met de andere disciplines om samen tot een optimaal uitvoeringsgereed ontwerp te komen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde en/of installatietechniek, aangevuld met een Revit en/of Autocaddiploma.
Je hebt 5 jaar ervaring als Tekenaar, Engineer of Projectcoördinator binnen de installatietechniek en hebt de drive om je te ontwikkelen op het gebied van BIM.
Je hebt ervaring met onder andere AutoCad en Revit en kan werken volgens de BIM methodiek
Je hebt affiniteit met IT en weet data te analyseren en op een juiste manier aan elkaar te koppelen.
Je bent bereid om landelijk op projectlocaties te werken.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature