Zoek vacatures


BIM-tekenaar/Engineer El. en WTB

Titel: BIM-tekenaar/Engineer El. en WTB
Werkgever: Adecco
Plaats: Emmen
Provincie: Drenthe

Reageer op deze vacature
Locatie:
Emmen

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een BIM-tekenaar / Engineer Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. In deze functie werkt u onder leiding van de projectleider en ondersteunt onder andere bij het uitwerken van ontwerpen, werktekeningen, principeschema's, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibel en stressbestendige medewerker die in staat is planmatig te werken. Ook ben je collegiaal, betrokken en klantgericht.


Profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibel en stressbestendige medewerker met ten minste 1 jaar werkervaring in dezelfde functie. U bent in staat planmatig te werken. U heeft basisbeheersing Autocad/Stabicad 8, ervaring met BIM/Revit en u bent bekend met de normen en regelgeving.
Voor deze functie geldt dat u een afgeronde MBO diploma niveau 4 hebt of studerende. U Ook bent u in bezit van VCA-VOL. U bent fulltime beschikbaar. Het salaris is conform CAO en zal worden bepaald aan de hand van ervaring en CAO inschaling.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever heeft jarenlange ervaring met het actief ontwerpen, uitvoeren, onderhoud en beheren van technische installaties in de brand-, inbraak en bliksembeveiligingstechniek, data- en klimaattechniek.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature