Zoek vacatures


Business Development Manager 4PL

Titel: Business Development Manager 4PL
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Utrecht
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Utrecht /

Omschrijving:
Your new company
Voor onze opdrachtgever zijn wij exclusief op zoek naar een Business Development Manager. Onze opdrachtgever biedt haar klanten 4PL en Transport+ oplossingen. Als centrale Control Tower beheren zij goederenstromen voor klanten. De diensten variëren van het transparant maken van informatie tot en met het aansturen van vervoerders, het afwikkelen van factuurstromen en het opzetten en begeleiden van continue verbetertrajecten. Doordat de organisatie geen vrachtwagens of magazijnen bezit is het in staat onafhankelijk vanuit de rol van Control Tower en vanuit de rol van adviseur relaties te ontzorgen en tegelijkertijd te begeleiden bij het aanbrengen van verbeteringen in hun Supply Chain. Besparingen en kwaliteitsverbetering gaan voor hun opdrachtgevers daarbij hand in hand. Het werkgebied is Nederland / België met als standplaats Utrecht.

Your new role
Als Business Development Manager ben jij verantwoordelijk voor de groei van de omzet door geheel zelfstandig nieuwe klanten binnen te halen. De focus ligt hierbij op het verkopen van diensten in de range Supply Chain Visibility tot volledige 4PL. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kom je achter de wensen, behoeften en eisen van klanten en deze weet je te vertalen naar de bijbehorende dienstverlening. Ook het ontwikkelen van commerciële activiteiten (netwerken en evenementen bezoeken) en het opzetten van marketing acties horen bij de taken.

What you'll need to succeed
Jij bent in het bezit van minimaal je HBO diploma bij voorkeur in de richting van Transport Vervoerskunde of Supply Chain Management;
Jij hebt tenminste 7 jaar ervaring in een commerciële rol in de Logistiek of Supply Chain;
Jij hebt ervaring met consultative selling binnen Logistiek of Supply Chain en succesvol track record;
Jij gelooft in 4PL/LLP activiteiten en hebt een sterke affiniteit met IT;
Jij bent een geboren netwerker en gericht op de lange termijn relatie en voelt je thuis in een commerciële omgeving waarbij er met targets gewerkt wordt;
Jij bent communicatief sterk, ondernemend, gedreven, zelf startend en kan schakelen op alle niveaus binnen organisaties.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.


What you'll get in return
Kenmerkende waarden binnen de organisatie zijn flexibiliteit, korte lijnen, initiatief en verantwoordelijkheid. Naast een marktconform salaris bieden zij een bonus van maximaal 2 maandsalarissen, auto van de zaak, laptop, telefoon en 25 vakantiedagen.

What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature